Peruskurssi Tammikuu 2018!


TFW TURKU HAASTAA SINUT OSALLISTUMAAN NELJÄVIIKKOISEEN PERUSKURSSIIN. SEURAAVA KURSSI ALKAA 8.1!

TFW konseptin on kehittänyt yhdysvaltalainen Training For Warriors -metodin isä ja huippuvalmentaja Martin Rooney. Sen avulla tuhannet ihmiset yli 30 eri maassa ovat saavuttaneen uskomattomia tuloksia ja onnistuneet tekemään todellisen elämänmuutoksen. Kutsumme sinut nyt osallistumaan TFW -harjoittelun peruskurssille!

TFW ON ENEMMÄN KUIN TREENIOHJELMA

Se on aidosti kokonaisvaltainen ase elämänmuutoksen tekemiseen. Haluatko polttaa rasvaa, parantaa kuntoasi sekä voida paremmin? TFW Turun valmentajien ammattimaisessa ohjauksessa opit tehokkaan ja takuuvarmasti innostavan treenin salat. TFW Peruskurssin avulla Sinun on mahdollista onnistua ja saavuttaa aidosti pysyviä tuloksia.

VALMENNUSJAKSOLLA

Neljän viikon aikana olet osana TFW Turun yhteisöä ja saat itsellesi maailmanluokan valmennusta, niin ravinto- kuin treeniasioissa. Opit liikkeiden oikeat suoritustekniikat, terveellisen sekä helposti hallittavan ruokavalion perusteet ja vahvistat omaa jaksamistasi.

TFW PERUSKURSSI SISÄLTÄÄ

TFW Turun ammattivalmentajien ohjaamat tehokkaat treenit neljälle viikolle sisältäen kaksi Warrior peruskurssi -ryhmävalmennustuntia, yhteensä 8 kpl (ma 18-19 & ke 17.30-18.30)

  • 2 kpl vapaavalintaista lukujärjestyksen mukaista Hurrikaani – tuntia viikossa
  •  Ruokavalioluennon
  • Kaksi InBody kehonkoostumusmittausta Alkukartoitus sekä loppukartoitus
  • Lihaskunto – testit
  • Sekä voimassa olevat TFW Turku jäsenedut.

Neljän viikon kurssi, haastaa sinut ei pelkästään treenaamaan, vaan syömään oikein, treenaamaan kovaa omaan suorituskykyysi nähden sekä pitämään samalla hauskaa treenatessa. Me uskomme, että treenin ei aina tarvitse olla veranmaku suussa purtamista!

Ilmoittaudu mukaan Tammikuun kurssille »