TFW Warrior Kids tunnit


TFW Warrior kids tunnit alkavat huhtikuussa!

TFW Turun päämäärä on tarjota laajalti liikunta- ja hyvinvointipalveluita kaiken ikäisille ja tasoisille kunnostaan huolehtiville. Meillä on ilo ilmoittaa että aloitamme täysin uudenlaisen harjoittelukonseptin rakentamisen Turussa.

Warrior Kids -tunnit pidetään joka lauantai klo 13.00 – 14.00. Kid -tunneilla harjoittelee 3 – 6 luokkalaiset työt ja pojat riippumatta liikuntataustasta.

Tunnit järjestetään kuukauden kurssina, huhtikuussa kurssi harjoittelee 1, 8, 15, 22 ja 29.4 klo 13.00-14.00.

TFW Warrior kids -tunneilla vahvistetaan kehonhallintaa, ketteryyttä sekä koordinaatiotaitojen kehitystä. Nämä taidot ovat avainasemassa nuorilla taistelijoilla lajista ja tasosta riippumatta, eikä hauskanpitoakaan ole unohdettu! Tulevaisuuden urheilusuoritusten / lajien harjoittelussa oppiminen on nopeampaa, sekä loukkaantumisriski on pienempi, sillä nuori osaa jo liikuttaa itseään monipuolisesti.

Warrior Kids tunnin rakenne on:

  • Lämmittely
  • Koordinaatio- ja ketteryysharjoitteet
  • Keskivartalo- ja kehonhallintaharjoitteet
  • Vaihtuva temppurata / treeni jossa saadaan hiki roiskumaan
  • Leikki
  • Jäähdyttely

Kelien lämmetessä sekä kenttien sulatessa aloitamme myös ulkoharjoitukset!

Käytämme tunneilla paljon kamppailumaailman lihaskuntoharjoitteita, emme kuitenkaan kamppaile vaan käytämme pariharjoitteita, sekä temppuilua jolloin harjoittelu on joka kerta erilaista ja kivaa.

Hinta per osallistuja on 50€ eikä sitouta kuukausijäsenyyksiin eikä vaadi jatkoa. Kurssin voi toki ostaa uudelleen mikäli näin haluaa!

Ohjaajina toimivat

Ville Rintala – TFW Turku päävalmentaja

Villellä on vuosien kokemus lasten liikunnasta urheilujoukkueiden fysiikkavalmennuksen pohjalta. Hän on liikuttanut 8-vuotiaista lähtien olevia junioriurheilijoita aina aikuisiän huippu-urheilijoihin, tälläkin hetkellä hänellä on valmennuksessa jääkiekkoilijoita, jalkapalloilijoita sekä kamppailijoita aina 9-vuotiaasta eteenpäin.

Hanna Mäntylä – TFW Turku ryhmäliikuntavalmentaja ja personal trainer

Hanna on laittanut äitien elämäntapoja remonttiin juuri päättymäisillään olevassa TFW Turun Healthy Mom –valmennuksessa, nyt on aika jakaa liikunnaniloa myös lapsille!

Hänen omia vahvuuksiaan ovat notkeus, liikkuvuus ja kehonhallinta teini-iässä harrastamansa kilpacheerleadingin ansiosta. Näitä elementtejä tullaan vahvistamaan myös tässä valmennuksessa, sillä niitä harjoittamalla saadaan rakennettua vankka pohja, oli laji mikä tahansa.

Ilmoittaudu mukaan info@tfwturku.fi

tai suoraan linkistä https://www.wodconnect.com/affiliate/tfw-turku/seminars/2671