POLAR H10 -SYKESENSORI

89,90 

Kun etsit tarkkuutta ja hyvää liitettävyyttä, Polar H10 -sykesensori on ykkösvalinta. Voit seurata sykettäsi tarkasti ja liittää sensorin erilaisiin harjoituslaitteisiin.

Polar H10:n avulla voit seurata sykettäsi tarkemmin kuin koskaan ennen.

Osasto:

Kuvaus

AMMATTILAISTEN VALINTA
”EN KÄYTÄ SYKEVYÖTÄ KISOISSA, MUTTA MINULLA ON AINA SE HARJOITELLESSANI. POLAR H10 ON PARAS JA TARKIN SYKESENSORI, JOTA OLEN IKINÄ KÄYTTÄNYT.”
– Sebastian Kienle
Ironman-maailmanmestari

käyttö tfw turku salilla

TFW TURKU salilla käytetään sykeseurantaa ryhmäharjoituksissa. Omalla sykevyöllä voit myös harjoitella ja seurata harjoittelu tehokkuutta sekä optimoida palautumistasi jotta voimme taata parhaat mahdolliset tulokset harjoittelu metodiltamme.

TOIMII POLAR-KELLOJEN JA -MITTAREIDEN KANSSA

Polar H10 toimii kaikkien Polar-kellojen ja -mittareiden kanssa, jotka käyttävät tiedonsiirtoon Bluetoothia.

POLAR PRO -KIINNITYSVYÖ

Polar H10:n mukana tulee pehmeä Polar Pro -tekstiilivyö, jonka parannettujen elektrodien ansiosta sykkeen mittaus on tarkkaa ja häiriötöntä. Materiaali on miellyttävän tuntuista, ja silikonipisteet ja uudistettu solki pitävät vyön hyvin paikallaan.

TARKKUUS

Polar H10:n parannetut elektrodit tekevät siitä Polarin historian tarkimman sykesensorin.

LIITETTÄVYYS

Polar H10 on yhteensopiva suosituimpien kuntoilusovellusten, kuntosalilaitteiden ja monien muiden Bluetooth-laitteiden kanssa.

PÄIVITETTÄVÄ

Polar H10:tä kehitetään jatkuvasti OTA (Over-the-Air) -ohjelmistopäivityksillä.

SOPII UIMISEEN

5 kHz:n lähetystaajuuden ansiosta voit seurata sykettäsi jopa vedessä.

SISÄÄNRAKENNETTU MUISTI JA POLAR BEAT

Polar H10:ssä on sisäänrakennettu muisti yhden harjoituksen syketietoja varten. Tiedot voi siirtää Polar Beatiin, Polarin ilmaiseen fitness- ja harjoitussovellukseen.

MUKAVUUS

Uusi Polar Pro -kiinnitysvyö on miellyttävä käyttää: se on tehty pehmeästä tekstiilistä, jossa on luisumista ehkäiseviä silikonipisteitä ja turvallinen solki.