Mainostoimisto Tuhti

Mainostoimisto Tuhti on nuori ja nälkäinen täyden palvelun suunnittelu- ja mainostoimisto, jolle raja-aitojen raivaus on arkipäivää. Pääasiassa olemme keskittyneet digitaaliseen suunnitteluun, luovaan johtamiseen sekä brändien kehittämiseen, mutta tarjoamme myös laajan skaalan muita palveluita asiakkaidemme käyttöön.

Tutustu sivuihin »

Pure Hero

Pure Hero tarjoilee ravinnerikkaat raakakakut, monipuolisen ja terveellisen salaattibuffetin päivittäin, smoothieita, luomu kahveja ja paljon muuta – gluteeniton, maidoton ja kasviperäinen ovat meille the juttu sillä uskomme pavun voimaan. Tuotteet valmistetaan käsin laadukkaista raaka-aineista, suomalaista ja luomua suosien sekä mausta tinkimättä. Go pure, be ahero. Pure performance.

Tutustu sivuihin »

NOCCO

NOCCO on funktionaalinen virvoitusjuoma, jossa yhdistyvät hyvä maku, sokerittomuus sekä funktionaaliset raaka-aineet. Tuotteen taustalla on ruotsalainen yritys No Carbs Company, joka lanseerasi ensimmäisen tuotteensa joulukuussa 2014 Ruotsissa ja on sittemmin laajentanut toimintaansa 22 eri markkinoille.NOCCO tuo energiaa TFW taistelijoille ja urheilijoille vuoden ympäri harjoittelun tehokkuuden maksimoimiseksi.

Tutustu sivuihin »

Munax Oy

Laitilan Kanatarha ja Laitilan Proegg -tuotteet syntyvät perheyritys Munaxilla, Laitilassa. Kananmuna on Munax Oy:n tärkein raaka-aine – kaikki tuotteemme sisältävät kananmunaa. Suomalaisen tuotekehityksen avulla olemme onnistuneet kehittämään uniikkeja kananmunatuotteita, kuten Laitilan Proegg-sarjan Smoothien ja Laitilan Kanatarhan Munavoin.

Tutustu sivuihin »

GROOM Parturit

GROOMia on aina rakennettu huumorilla, uteliaisuudella, intohimolla ja rakkaudesta lajiin. Ei koskaan vain rahasta! Uskomme, että tulevaisuudessa yhä useampi mies haluaa näyttää ja tuoksua hyvälle jos vain on palveluita ja paikkoja joissa heitä palvellaan miehinä. Jokaisella miehellä tulisi olla oikeus näihin edellä mainittuihin asioihin, joten niin kauan kun on yksikin mies joka ei näitä saa, on meillä töitä tehtävänämme.

Tutustu sivuihin »

Procedos

Procedos Platform 9 harjoitusalusta toimii liikevariaatioiden perustana. Alustassa oleva toiminnallinen kehä on alue, jossa suurinosa ihmisen päivittäisestä liikkumisesta tapahtuu. Pitääksemme liikkeet hyvinä tulee meidän harjoittaa näitä liikeratoja ja alueita läpi elämän.

Procedos Suomen toinen Master Trainer on TFW Turku päävalmentaja Ville Rintala joka toimii procedos kehittäjänä ja kouluttajana.

Tutustu sivuihin »

Mediascope

Aidosti asiakaslähtöinen digimediatoimisto

Mediascope Oy erottuu kokonaisvaltaisella palveluasenteella, joka säteilee projektin jokaiseen vaiheeseen. Aito asiakaslähtöisyytemme on enemmän kuin teknisten ja visuaalisten mahdollisuuksien hyödyntämistä. Se merkitsee asiakkaallemme helpompaa asiointia, uuteen aikaan päivitettyä brändiä sekä parempia tuloksia.

Tutustu sivuihin »

Billebeino

Billebeino is attitude, lifestyle and state of mind inspired by sports, music, art and streets.

Risen from the Finnish spirit with enthusiasm that never goes out.

It all started few years ago with just a two friends and one logo. A logo that was our calling in some sort of a way.

Billebeino vaatettaa TFW Turun koutsit ja tarjoaa TFW Turku jäsenille tilaajan edun tulevaisuudessa!

Are you Billebeino?

Tutustu sivuihin »

 

 

Haluatko yhteistyökumppaniksi?

haluamme tarjota asiakkaillemme parasta, mikäli sinun tuotteesi on kärkiluokkaa, koet että siitä on hyötyä kuntoilijoille sekä valmennuksessa oleville huipputason urheilijoille ota yhteyttä info@tfwturku.fi

MONIPUOLISET LISÄPALVELUT

Lue lisää lisäpaveluistamme – Tarjontaamme kuuluu laadukkaat Personal Trainer-palvelut, urheilijoiden fysiikkavalmennus sekä yritysten TYKY-päivät.