Monipuolista treeniä

TFW tarjoaa välineet kaikille, jotka haluavat parantaa kuntoaan, kasvattaa suorituskykyään ja henkistä vahvuuttaan sekä kohentaa terveyttään.

Training for Warriors yhdistää monipuolisen lämmittelyn, nopeus-, voima-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelun kokonaisvaltaiseksi treenifilosofiaksi. Huomiota kiinnitetään lisäksi ravintovalmennukseen ja henkiseen kasvuun. Näistä toimintaperiaatteista syntyy turvallinen ja tehokas harjoitusohjelma. Sen avulla jokaisen on mahdollista saavuttaa tavoitteensa ja toteuttaa unelmansa.

Kansainvälinen harjoitusmetodi

Training for Warriors -ohjemassa ovat olleet mukana lukuisat eri urheilulajien huiput (NFL, NBA, MLB, UFC). Heidän lisäkseen metodia hyödyntävät tuhannet tavalliset kuntoilijat ympäri maailman. TFW sopiikin jokaiselle, joka haluaa hyvinvointiaan ja saavuttaa elämässään enemmän.

TFW on sinua varten – halusit siis kasvattaa lihasmassaasi, parantaa kuntoasi, polttaa rasvaa tai kohentaa itsetuntoasi. Motivoiva ja inspiroiva harjoitteluympäristö sekä parasta mahdollista treeniä tarjoavat ohjaajamme auttavat sinua voittamaan itsesi päivittäin!

Treeniä moneen makuun!

Tutustu monipuoliseen treenitarjontaamme ja liity mukaan